Over Knaebel Advies

Knaebel Advies is een partner in kwaliteitsmanagement voor organisaties die actief zijn in de zorgbranche. Of het gaat om het begeleiden van een certificatietraject, het onderhouden van een managementsysteem of continu verbeteren van jouw zorgorganisatie. Wij helpen je graag verder!

“Ik ben Eefje Knaebel en ben jarenlang werkzaam geweest in de zorg voordat ik besloot mij bij te scholen op gebied van kwaliteitsmanagement. Ik houd mij nu echter bezig met het zorgdragen voor interne processen in plaats van de lichamelijke zorg. In de zorg is het van groot belang dat een adviseur dezelfde taal spreekt als de organisatie zelf. Vanuit dit oogpunt is Knaebel advies ontstaan. Tijdens deze bijscholing ben ik niet alleen opgeleid om organisaties te begeleiden op het gebied van kwaliteitsmanagement, maar heb ik tevens de opleiding tot Lead Auditor afgerond. Hierdoor kan ik door Certificerende Instellingen ingehuurd worden om certificatie audits uit te voeren”.

De combinatie van de ervaring in zorgprocessen, kwaliteitsmanagement en het uitvoeren van audits zorgt ervoor dat organisaties op een praktische en passende manier kan ondersteunen in de diverse gebieden waar zorgorganisaties mee te maken krijgen. De visie die Knaebel Advies hierbij hanteert is: iedere organisatie is anders en heeft andere wensen. Daarom wordt bij iedere situatie gekeken wat de exacte behoefte van de klant is, waarop de dienstverlening wordt ingericht.

Dankzij de brede kennis van onze adviseurs en door middel van een aantal sterke samenwerkingen kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder:

  • Certificatie begeleiding
  • Coaching en Opleidingen
  • Interne audits en onderhoud
  • Risico inventarisatie en wetgeving
  • Interim Kwaliteitsmanager